glargin inzulint rekombináns szubkután

Terápiás Osztály: Antidiabetikus

Használja a glargin inzulint rekombináns

Farmakológiai Osztály: inzulin, Long Acting

glargin inzulint rekombináns csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Az inzulin glargin rekombináns, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a glargin inzulint rekombináns vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát a glargin inzulin az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel nem kívánt hatásokat, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél a glargin inzulint rekombináns.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát a glargin inzulin az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel nem kívánt hatásokat, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél a glargin inzulint rekombináns.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használat előtt a glargin inzulint rekombináns

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed glargin inzulint rekombináns, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Glargin inzulint használó, rekombináns bármelyik az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Glargin inzulint használó, rekombináns bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát a glargin inzulint rekombináns. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adhat glargin inzulint rekombináns. Ön is kell tanítani, hogyan kell adni a gyógyszert otthon. glargin inzulint rekombináns adják a lövés a bőre alatt.

Minden csomag a glargin inzulin tartalmaz egy betegtájékoztató lapot. Olvasd el ezt a lapot figyelmesen és győződjön meg

Ez a legjobb, hogy egy másik helyen a test minden egyes injekció (pl a bőr alatt a has és a gyomor, a comb, vagy a felkar). Ha kérdése van, keresse tagja az egészségügyi csapat.

Mivel az inzulin glargin csökkenti a vércukorszintet, 24 óra alatt, akkor egyszer kell bevenni naponta lefekvés előtt.

Az inzulin oldatnak kell nézni tiszta és színtelen. Ne használja a glargin inzulint, ha az zavaros vagy megvastagodott.

Kövesse gondosan különleges étkezési terv orvosához kaptál. Ez a legfontosabb része a kontrolling az állapotát, és szükség van, ha a gyógyszer megfelelő működéséhez. Továbbá, a rendszeres testmozgást és a vizsgálati cukor a vérben vagy a vizeletben, mint irányított.

Az adagot a glargin inzulint rekombináns más lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú glargin inzulint rekombináns. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

A felhasználatlan patron vagy SoloStar® előretöltött tollat ​​a hűtőszekrénybe. Fénytől védve. Nem fagyasztható.

A SoloStar® előretöltött injekciós toll, amit jelenleg használ nem kell hűteni. Meg kell tárolni a tollat ​​szobahőmérsékleten, közvetlen hőtől és fénytől védve. Dobja el a megnyitott előretöltött injekciós toll 28 nap után.

Helyes használata a glargin inzulint rekombináns

Miután egy patron be van helyezve egy tollat, tárolja a kazettát és toll szobahőmérsékleten, nem hűtőszekrényben.

Soha ne ossza inzulin toll vagy patron másokkal semmilyen körülmények között. Ez nem biztonságos egy tollat ​​kell használni több mint egy személy. Közös tű vagy toll vezethet továbbítására hepatitis vírusok, HIV, vagy egyéb vér útján terjedő betegségek.

Orvosa ellenőrizni fogja majd a haladást rendszeres látogatások, különösen az első néhány hét szedése glargin inzulint rekombináns. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Nagyon fontos, hogy kövesse gondosan minden utasítást az egészségügyi csapatot

Vészhelyzet esetén, Lehet, amikor meg kell sürgős segítséget a problémát okozta a cukorbetegség. Meg kell készíteni az ilyen vészhelyzetekre. Ez egy jó ötlet, hogy

Túl sok inzulin glargin okozhat hipoglikémia (alacsony vércukorszint). Alacsony vércukorszint is fordul elő, ha a glargin inzulin egy másik antidiabetikum, késés vagy kihagy egy étkezést vagy uzsonna, a szokásosnál több testmozgást, vagy alkoholt fogyasztani. Tünetek Az alacsony vércukorszint előtt kezelni kell vezetnek eszméletvesztés (ájulás). Különböző emberek úgy érzik, a különböző tüneteket az alacsony vércukorszint. Fontos, hogy megtanulják, hogy mely tünetek az alacsony vércukorszint akkor általában úgy, hogy tudja kezelni gyorsan.

Tünetei alacsony vércukorszint közé tartozik a szorongás, a viselkedés megváltoztatásához hasonló részeg, homályos látás, hideg verejtékezés, zavartság, gondolkodási nehézségeket, szédülés vagy szédülés, álmosság, rendkívül erős éhség, szapora szívverés, fejfájás, ingerlékenység vagy abnormális viselkedés, idegesség, rémálmok, nyugtalan alvás, remegés, elkent beszéd, és bizsergés a kéz, a láb, az ajkak, a nyelv.

Ha a tünetek az alacsony vércukorszint fordulhat elő, egyen szőlőcukor tablettát vagy gélt, kukoricaszirup, méz, vagy kockacukrot vagy igyon gyümölcslevet, nondiet üdítő, vagy cukor vízben feloldjuk, a tünetek enyhítésére. Is, ellenőrizze a vér alacsony vércukorszint. Kap egy orvos vagy kórház rögtön, ha a tünetek nem javulnak. Valaki hívja a mentőket azonnal, ha súlyos tünetek, például görcsök (rohamok), vagy eszméletvesztés következik be. Van egy glukagon készlet áll rendelkezésre, valamint egy fecskendővel és tűvel, és tudja, hogyan kell használni. Meg családtagjait is tudja, hogyan kell használni.

Óvintézkedések használat közben a glargin inzulint rekombináns

A hiperglikémia (magas vércukorszint) fordulhat elő, ha nem veszi eléggé vagy kihagy egy adagot a antidiabetikum, sokat eszik, vagy nem követi az étkezésével, lázas vagy fertőzése van, vagy nem élnek, mint máskor.

Tünetei magas vércukorszint közé homályos látás, álmosság, szájszárazság, kipirult száraz bőr, gyümölcs-szerű kellemetlen szájszag, fokozott vizeletürítés, ketonok a vizeletben, étvágytalanság, gyomorfájdalom, hányinger vagy hányás, fáradtság, nyugtalan légzés (gyors és mély), eszméletvesztés, és szokatlan szomjúság.

Ha a tünetek a magas vércukorszint fordulhat elő, ellenőrizze a vércukorszintjét, majd hívja ki orvosa utasításait.

glargin inzulint rekombináns tehet meg szédül vagy álmos. Ne vezessen, vagy mást csinálni, amelyek veszélyesek lehetnek, amíg nem tudja, hogyan glargin inzulint rekombináns hatására.

glargin inzulint rekombináns okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben a glargin inzulint rekombináns.

glargin inzulint rekombináns okozhat alacsony káliumszint a vérben. Ne használjon gyógyszerek, táplálékkiegészítők, vagy sópótlók tartalmazó kálium, kivéve, ha ezt megbeszélte orvosával.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

glargin inzulint rekombináns Side Effects

glargin inzulin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Cukorbetegség, 2-es típusú metformin, inzulin aszpart, glipizid Januviával, glimepirid, Victoza Lantus gliburid, pioglitazon, Invokana, Tradjenta, Glucophage

Cukorbetegség, 1-es típusú inzulin aszpart Lantus, Levemir, NOVOLOG, Humalog, Toujeo, Tresiba, Lantus SoloStar, Apidra Humulin N