hashajtó (rektális) leírása és márkanevek

Rektális hashajtók használnak beöntések vagy kúpok előállításához székletürítés rövid idő.

Számos különböző típusú rektális hashajtók és működnek különböző módokon. Mivel a használati utasítás eltérő az egyes típusú, fontos tudni, hogy melyik szed. A különböző rektális hashajtók közé tartoznak

Kanadai Márkanév

A rektális hashajtók enyhülést hozhat számos olyan helyzetekben, mint

Néhány ilyen hashajtók állnak csak az orvos receptet. Mások kapható recept nélkül, de orvosa speciális utasítást a helyes használatát és a dózis az Ön egészségi állapota.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Beöntés, kúp

Hashajtók nem adható fiatal gyerek (6 éves korig), kivéve, ha az orvos által előírt. Mivel a gyerekek nem szoktak a tünetek nagyon jól, hogy ellenőrizni kell az orvos előtt adott hashajtó. A gyermek egy állapotban van, ami más kezelést. Ha igen, hashajtók nem segít, és azt is okozhat nemkívánatos hatásokat, vagy hogy a feltétel rosszabb.

Továbbá, gyengeség, fokozott verejtékezés, görcsök és (rohamok) lehet nagy valószínűséggel fordulnak elő gyermekeknél, akik beöntés vagy rektális megoldásokat, mivel ők sokkal érzékenyebbek, mint a felnőttek, hogy hatásukat.

Allergia

Gyengeség, fokozott verejtékezés, görcsök és (rohamok) lehet nagy valószínűséggel fordulnak elő az idős betegeknél, mivel ők sokkal érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek hatásainak rektális hashajtók.

Pediatric

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

geriátriai

gyógyszer kölcsönhatások

egyéb kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Egyéb egészségügyi problémák

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Tárolás

A biztonságos és hatékony használata hashajtók

Azoknál a betegeknél, a beöntés vagy rektális oldat formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a kúp formájában ez a gyógyszer

Van számos hashajtó termékek a piacon. A dózis a hashajtók különböző lesz a különböző termékek. Az összeg a beöntés számát vagy kúpok, hogy használja erejétől függ a gyógyszer. Kövesse az orvos utasításait, ha ezt a gyógyszert írtak fel, vagy kövesse az utasításokat a dobozban, ha vásárol a gyógyszert recept nélkül.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ne használjon semmilyen hashajtó

Ha azt észleli, hirtelen székelési szokások megváltozása, vagy funkció, amely hosszabb, mint 2 hétig, vagy tartja vissza ki- és bekapcsolásával, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt egy hashajtó. Ez lehetővé teszi, hogy az oka a problémát kell meghatározni, mielőtt ez egyre súlyosabb.

A “hashajtó szokás” -Laxative termékek indokolatlanul sokan. Ez a gyakorlat gyakran vezet függését a hashajtó hatása, hogy készítsen egy székletürítés. Súlyos esetekben túlzott bizonyos hashajtókat okozott idegkárosodás, az izmok és a szövetek a belek és a bél. Ha bármilyen kérdése van a készítmény alkalmazásával hashajtók, kérdezze meg kezelőorvosát.

Azoknál a betegeknél, a beöntés vagy rektális oldat formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a kúp formájában ez a gyógyszer

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.