hashajtó (szájon át) óvintézkedések

Ne vegyen bármilyen hashajtó

Ha azt észleli, hirtelen székelési szokások megváltozása, vagy funkció, amely hosszabb, mint 2 hétig, vagy hogy megtartja visszatérő ki- és bekapcsolásával, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt egy hashajtó. Ez lehetővé teszi, hogy az oka a problémát meg kell határozni, mielőtt még súlyosabbá válhat.

A “hashajtó szokás” -Laxative termékek indokolatlanul sokan. Ez a gyakorlat gyakran vezet függését a hashajtó hatása, hogy készítsen egy székletürítés. Súlyos esetekben túlzott bizonyos hashajtókat okozott idegkárosodás, az izmok és a szövetek a belek és a bél. Ha bármilyen kérdése van a készítmény alkalmazásával hashajtók, kérdezze meg kezelőorvosát.

Sok hashajtók gyakran tartalmaznak nagy mennyiségű cukrot, szénhidrátok, és a nátrium. Ha van egy kis cukor, alacsony kalóriatartalmú, vagy alacsony nátriumtartalmú diéta, kérdezze meg az egészségügyi szakember, mielőtt egy hashajtó.

Azoknál a betegeknél, hashajtók ásványi olaj

Nagy adag ásványi olaj okozhat némi szivárgás a végbélbe. A használata abszorbens betétek vagy csökkenés dózisra lehet szükség, hogy megakadályozzák a szennyeződés, a ruházat.

Ne vegye ásványi olaj 2 órán belül a széklet lágyító (bőrpuhító hashajtó). A széklet lágyító növelheti a mennyiségű ásványi olaj felszívódik.

Azoknál a betegeknél, hashajtók tartalmazó stimuláns összetevő