illusztrációk

Orvos-tudósok theernment tanulmány az emberek súlyos ekcéma, hogy jobban megértsék, megelőzésére és kezelésére a betegség. Ez a sorozat az illusztrációk mutatja, hogy mi okozza ekcéma tünetei és hogyan lehet a legjobban kezelni az állapotot.

A kompromittált bőr vagy egy reaktív immunrendszer vezethet ekcéma tüneteit. Amikor a bőr sérül, ez lehetővé teszi a nedvesség, hogy elkerülje, és allergének és a baktériumok be, aktiválja az immunrendszert. A reaktív immunrendszer károsodás egyébként egészséges bőr, amely lehetővé teszi a beáramló allergének és a baktériumok, ami tovább növeli a számát immunsejtek a bőrben.

Irritált bőr viszket, de karcolás teszi, hogy rosszabb. Vakarózás megnöveli a immun sejtek a bőr, hozzátéve, hogy az irritációt. A meggyengült bőr is lehetővé teszi több allergének és a baktériumok, ami egy további számának növekedése az immunsejtek és a gyulladást. Sikerült ekcéma lehet újra súlyosbítja szokás karcolás, ami általában akkor történik, amikor egy gyermek hangsúlyozta, szorongó, vagy frusztrált. Kezelése a stresszor segíthet elkerülni szokás karcolás.

Az antihisztaminok segítenek csalánkiütés és a szénanátha, de nem segít az ekcéma. A hisztamin az egyik fő oka a viszketés kaptárak és a tünetek a szénanátha, de ez csak egy a sok vegyi okozó viszketés a bőr emberek ekcéma.

A kenőcsök legjobb tartani a nedvességet. A balzsamok és krémek úgy érzik, puhítja a bőrt, de nem tartja a nedvességet. Alkalmazása kenőcsök után langyos fürdő a legjobb módja, hogy adjunk a nedvességet, tartsa, és adja meg a bőrt egy esélyt a gyógyulásra.

A langyos puhítja a bőrt, és lehetővé teszi a nedvesség behatolását. Kenőcsök után alkalmazott langyos fürdő a legjobb módja annak, hogy adjunk, és tartsa a nedvességet, így a bőrnek egy esélyt a gyógyulásra.

Száraz, irritált bőr nem szívja szteroid kenőcsök is. A kezelés ideje alatt langyos első hidratálja a bőrt lehetővé teszi a szteroid kenőcsöt, hogy felszívja a bőrbe.