infantaire

Használja a Infantaire

Terápiás Osztály: Fájdalomcsillapító

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát az acetaminofen gyerekek. Azonban nem adnak over-the-counter termékek gyermek 2 éves kor hacsak erre az orvos által.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát acetaminofen az idősek.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt Infantaire

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a paracetamol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Infantaire. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Májkárosodás léphet fel, ha nagy mennyiségű paracetamol veszik sokáig.

Ha ezt a gyógyszert szedi nélkül tanácsot az orvos, gondosan olvassa el a címkét és kövesse az adagolási utasításokat. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van.

Gondosan ellenőrizze a címkéket az összes gyógyszerről, amit használ, mert ezek is tartalmazhatnak acetaminofen. Nem biztonságos a használata több mint 4 gramm (4000 mg) acetaminofen egy nap (24 óra), mert ez növelheti a kockázatot a súlyos májbetegségben szenved. Mert Tylenol® Extra Strength, a maximális adag 3000 mg per 24 óra áron.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Azoknál a betegeknél az orális folyadék fecskendő (például kis Fevers®)

Azoknál a betegeknél az orális folyékony cseppentő

Azon betegeknek, akik paracetamol orális granulátum (például Snaplets-FR)

Azon betegeknek, akik paracetamol orális porok (pl Feverall® megszórjuk Caps [Gyermek vagy Junior Strength])

Azon betegeknek, akik paracetamol kúp

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Helyes használata acetaminofen

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

A tartályt zárva, amikor nem használja azt. Tárolja szobahőmérsékleten, távol a fény és a hő. Nem fagyasztható.

Lehet tárolni a kúpok a hűtőszekrényben, de ne fagyassza őket.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Óvintézkedések használat közben Infantaire

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a haladás Ön vagy gyermeke használata közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ha a tünetek vagy láz nem javul néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Számos kombinációs gyógyszer tartalmaz paracetamolt, beleértve termékek márkanevek, mint Alka-Seltzer Plus®, Comtrex®, Drixoral®, Excedrin Migraine®, Midol®, Sinutab®, Sudafed®, Theraflu® és Vanquish®. Hozzáadása ezek a gyógyszerek a gyógyszer már szed okozhatja, hogy minél több mint egy biztonságos mennyiségű paracetamol. Beszéljen orvosával, mielőtt több gyógyszer, amely a paracetamol.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke van fájdalom, érzékenység a gyomor felső, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Ha lesz, hogy nagyobb, mint egy alkalmi 1 vagy 2 adag paracetamol, nem iszik alkoholt. Ehhez fokozhatja a májkárosodás lehetőségét, különösen, ha inni nagy mennyiségű alkohol rendszeres, ha az előírtnál több paracetamol, mint ajánlott a címkén, vagy ha netán mégis rendszeresen sokáig.

Paracetamol zavarhatja az eredmények néhány orvosi vizsgálatok. Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az a személy felelős, ha szedett paracetamol az elmúlt 3 vagy 4 nap. Ön is hívja a laboratóriumi idő előtt, hogy megtudja, hogy a paracetamol problémát okoz.

Paracetamol okozhat hamis eredményeket néhány vércukorszint ellenőrzésre. Ha cukorbeteg, és vegyük észre a változást a vizsgálati eredményeket, vagy ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Infantaire Side Effects

acetaminofen

Ha úgy gondolja, hogy túl sokat vett az acetaminofen, hogy sürgős segítséget egyszerre, akkor is, ha nincsenek mérgezési tünetek. Kezelése, hogy megakadályozzák a máj károsodását meg kell kezdeni a lehető leghamarabb.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin

Izom fájdalom acetaminofen, Tylenol, naproxen, ibuprofen, diklofenak, Voltaren

Isiász acetaminofen, Tylenol, ciklobenzaprin, naproxen, aszpirin, ibuprofen

Láz acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin, ibuprofen, paracetamol