influenzavírus elleni vakcina (intradermalisan, intramuscularisan) használata előtt

Allergia

Pediatric

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Agriflu®, Flucelvax®, Flulaval ™, Fluzone® nagydózisú, Fluzone® intradermális vagy Fluzone® Intradermalis quadrivalens a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Afluria® nem javallt gyermekeknél fiatalabb 5 évnél fiatalabb. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Fluvirin® alatti gyermekek 4 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

geriátriai

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának Fluarix® vagy Fluarix® quadrivalens alatti gyermekek 3 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Terhesség

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának Fluzone® vagy Fluzone® quadrivalens fiatalabb gyermekekben, mint 6 hónapos korban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Szoptatás

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát influenzavírus vakcinával az idősek.

gyógyszer kölcsönhatások

egyéb kölcsönhatások

Egyéb egészségügyi problémák

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának Fluzone® intradermális vagy Fluzone® Intradermalis quadrivalens a geriátriai populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapja az oltást, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Megkapja az oltást bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a