iodosorb lokális

Terápiás Osztály: Antibakteriális

Használja a Iodosorb

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A lokális jód nem ajánlott újszülötteket, mert károsíthatja a bőrt és a pajzsmirigy problémákat.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlítva a lokális jód idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használata előtt Iodosorb

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely jódot tartalmaz. Lehet, hogy nem kifejezetten a Iodosorb. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint.

Ez a gyógyszer kizárólag külső használatra. Ne nyelje le.

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe, mert irritációt okozhat. Ha kell véletlenül mégis a szemébe, azonnal mossa le vízzel azonnal.

Ne használja lokális jód mély, szúrt sebek, állati harapások, vagy súlyos sérülést okoz. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ne fedjük le a sebet, amelyre már alkalmazták lokális jód egy szűk öntettel, vagy kötést, mivel ez fokozhatja a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, akkor nagyon fontos, hogy tartsa meg a lokális jód a teljes kezelés időpontjában. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg orvosát, ha a bőr probléma, amelyre használ lokális jód rosszabb lesz, vagy ha van is egy állandó irritáció mint viszketés, égő, hogy nem volt jelen használatba vétele előtt ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer rátapad a bőrre és ruházatra. Alkohol alkalmazható jód eltávolítására folt a bőrön. Foltok a ruházat lehet eltávolítani a mosási és öblítési őket ammónia vízzel hígítjuk. Foltok a keményített textília lehet távolítani mosással őket szappannal és vízzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata jód

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Aktuális Fertőtlenítés Betadine, jód helyileg, ezüst-nitrát helyileg, Betadine aeroszol spray, nátrium-hipoklorit helyileg, Pharmadine, povidon-jód helyileg, Polydine, Minidyne

Óvintézkedések használat közben Iodosorb

Iodosorb Side Effects

jód lokális