K-Phos eredeti

Foszfátok használják étrend-kiegészítők a betegek, akik nem képesek elég foszfor a rendszeres táplálkozás, általában azért, mert bizonyos betegségek vagy betegségek. Foszfát a gyógyszer formában (só) foszfor. Néhány foszfátok használják, hogy a vizelet több sav, amely segít kezelni bizonyos húgyúti fertőzések. Néhány foszfátok arra használják, hogy megakadályozzák a kialakulását kalcium kövek a húgyúti.

Injekciós foszfátok kell beadni csak, vagy az ő felügyelete az egészségügyi szakember. Néhány ilyen orális készítmények csak receptre kapható. Mások recept nélkül kapható, azonban az egészségügyi szakember speciális útmutatást ad a megfelelő adagot ebből a gyógyszerből, az Ön egészségi állapota. Meg kell venni a foszfátok csak felügyelet mellett egészségügyi szakember.

Használja a K-Phos Eredeti

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

A legjobb étrendi forrásai foszfor közé tejtermékek, hús, baromfi, hal, és gabonakészítmények.

A napi adag foszfor szükség van meghatározva számos különböző módon.

Normál napi ajánlott bevitel foszfor általában meghatározása a következő

Ha szed egy étrend-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezek a kiegészítők, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Használata azonban beöntések tartalmazó foszfátok gyermekek eredményezett a vér magas foszfor.

A diéta fontosságáról

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Különösen fontos, hogy Ön kap elég vitamint és ásványi, ha teherbe esik, és hogy továbbra is megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag az egész terhesség alatt. Az egészséges növekedés és a magzat fejlődése függ a folyamatos tápanyagellátás az anyja. Azonban figyelembe nagy mennyiségű táplálék kiegészítőként a terhesség alatt káros lehet az anya és / vagy a magzat, és el kell kerülni.

Különösen fontos, hogy megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag, hogy a baba is kap a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek növekszik megfelelően. Azonban figyelembe nagy mennyiségű étrend-kiegészítő szedése szoptatás káros lehet az anya és / vagy a baba, és el kell kerülni.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezek közül bármelyiket szedi étrend-kiegészítők, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Táplálék-kiegészítők ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled étrendkiegészítők ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Táplálék-kiegészítők ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát az étrend-kiegészítők ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz foszfátot kiegészítés. Lehet, hogy nem kifejezetten a K-Phos eredeti. Kérjük, olvassa el gondosan.

Azoknál a betegeknél, a tabletta bevétele formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a kapszula formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a por alakú ezt a gyógyszert

Vedd ezt a gyógyszert közvetlenül étkezés után, vagy étellel, hogy csökkentse a lehető gyomorpanaszokat hashajtó hatása.

Annak érdekében, hogy a vesekő megelőzésére, igyon legalább egy pohár (8 uncia) vizet alatt óránként ébren, hacsak más utasítást egészségügyi szakember.

Vedd ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne vegyen be több belőle, és ne vegyen be többet ajánlott a címkén, kivéve, ha más utasítást egészségügyi szakember.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Használata előtt K-Phos Eredeti

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Az egészségügyi szakember ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Ne szedje a vaspótló belül 1-2 órával a gyógyszer szedését. Ehhez lehet tartani a vas megfelelő működését.

Szedő betegek kálium-foszfát-tartalmú gyógyszerek

Azoknál a betegeknél, a kálium-diétával

Azoknál a betegeknél, a nátrium-diétával

Helyes használata foszfátkiegészítőt

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben a K-Phos Eredeti

K-Phos Eredeti Side Effects