kalexate

Használja a Kalexate

Terápiás Osztály: ioncserélő gyanta

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása nátrium-polisztirol-szulfonát a gyermekek között. Azonban specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát a gyógyszert gyermek nem várható.

Ezt a gyógyszert óvatosan kell alkalmazni az újszülötteknél, akiknél csökkent vagy lassú bélműködést. Az orális forma nem adható újszülött csecsemők.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatása nátrium polisztirol-szulfonát geriátriai betegekben.

Használata előtt Kalexate

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz nátrium polisztirol-szulfonát. Lehet, hogy nem kifejezetten a Kalexate. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön, mint egy folyékony szuszpenzió és por formájában, amely vízzel vagy sziruppal. Ha Ön vagy gyermeke nem tud nyelni a folyadékot, a gyógyszer tudunk a gyomorban egy speciális csőben. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van erről.

Orvosa meg fogja mondani, hogyan kell összekeverni a port vízzel vagy sziruppal. Minden adag a port kell keverni a folyékony jobb, mielőtt beveszi. Keverjük a porkeverék, hogy feloldja a gyógyszert. Ne tárolja a folyékony keveréket, hogy később.

Mérjük meg a folyékony szuszpenzió egy jelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze. Rázza fel az üveget az orvostudomány is éppen mielőtt adagonként.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Helyes A nátrium-polisztirol-szulfonát

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni Ön vagy gyermeke szorosan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Hypokalemia (alacsony káliumszint a vérben) előfordulhatnak használata közben ezt a gyógyszert. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a következő tünetek: zavartság, szájszárazság, fokozott szomjúság, szabálytalan szívverés, ingerlékenység, izomgörcsök, hányinger vagy hányás, vagy légzési nehézség.

Ha szed alumínium vagy magnézium tartalmú savkötők vagy hashajtók, beszéljen orvosával, mielőtt használja őket, valamint nátrium-polisztirol-szulfonát. Ezek a gyógyszerek tartani nátrium polisztirol-szulfonát működik megfelelően, és súlyos mellékhatásokat okozhatnak.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Kalexate

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hiperkalémia nátrium-hidrogén-karbonát, inzulin szabályos, Kayexalate, kalcium-glukonát, Humulin R, NOVOLIN R, Veltassa, Kionex, Neut, patiromer

Kalexate Side Effects

Kalexate (nátrium-polisztirol-szulfonát)