Kawasaki-betegség felkészülés a találkozó

Akkor valószínűleg először látni a háziorvos vagy a gyerekorvos. Ugyanakkor bizonyos esetekben a gyermek is lehet hivatkozni, hogy egy orvos, aki specializálódott kezelésére gyerek szívét (gyermek kardiológus).

Mivel a kinevezések lehet rövid és ott gyakran sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Itt van néhány információ, melyek segítségével kész a kinevezése, valamint, hogy mit lehet várni ettől a gyermek orvosa.

Amit megtehetsz

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbbet a találkozót. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő. Kawasaki-betegség, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg gyermeke orvosát közé

Mit várnak el az orvos

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni bármilyen további kérdése, hogy jöhet közben a találkozó.

A gyermek orvos valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk fenntarthatja ideje megy át minden pontot szeretne több időt tölteni a. A gyermek orvosa kérheti

Kezdetben, akkor adja meg a gyermek paracetamol (Tylenol, egyéb) vagy ibuprofen (Advil, Gyermek Motrin, egyéb), hogy csökkentse a láz, és őt még kényelmesebbé. Azonban ezek a termékek nem alkalmas alacsony láz és kezelése a gyermek láza megnehezíti, hogy pontosan mérjük, hogy mennyire súlyos a láz és a tényleges időtartama a lázat. Továbbá, ne adjon gyermekének aszpirint az orvos utasítása nélkül az első. Ezen gyermekek és tizenévesek, aszpirint szedő során bizonyos vírusfertőzések, mint a bárányhimlő, összefüggésbe hozták a fejlődés Reye-szindróma – egy ritka, de súlyos betegség. Kawasaki kezelés egy ritka kivétel a szabály alól ellen aszpirin használata gyermekek, de csak akkor, ha adott felügyelete alatt a gyermek orvosa.

Mit lehet tenni az időközben