krill olaj

Generikus név: omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak; Márkanevek: Mercola Krill Oil, Schiff MegaRed Omega-3 Krill Oil, Neptune Krill Oil Red bálna Krill Oil

Krill (Euphausia superba) egy kis rákok egy hasonló megjelenést garnélarák. Megtalálhatók a hidegebb vizek az óceán. Krill elsősorban szolgálhat táplálékforrást más állatok az óceánban, például – bálnák, fókák, pingvinek, tintahal és a hal.

Krill megtalálható az óceánok ki az Antarktisz, Kanadában és Japánban. Betakarítása krill ellentmondásos. Aggodalomra ad okot, hogy a kereskedelmi betakarítása Krill felhasználásra Krill Oil kiegészítők veszélyeztetheti a fajok fogyasztani az élelmiszer, így a bálnák. Minden krill olajat értékesített táplálékkiegészítők takarítják ki a nyílt óceánra, felborítják a természetes egyensúlyt élelmiszerellátás nagyobb tengeri állatok.

Kereskedelmi felhasználás Krill közé lazac akvakultúra gazdálkodás, a betakarítás felhasználásra Krill Oil kapszula, az élelmiszer otthoni akváriumok, és mint emberi táplálékként. Krill, úgynevezett Okiami már betakarították a japán, mint egy emberi táplálékként a 19. század óta, és az is fogyasztják Dél-Koreában és Tajvanon. Krill egy rózsaszín vagy piros megjelenése miatt a plankton, hogy az általuk fogyasztott táplálékként az óceánban. 1

Krill egy olajat tartalmaz, amely hasonló az olaj a halakban olajok, az omega-3 zsírsavak. Az omega-3 zsírsavak ajánlott csökkentő triglicerid-szintet. Krill Oil használni, kiegészítve az alsó vérzsír egyre népszerűbb. 1

Krill Oil tartalmaz

Ellentétben a halolaj, az omega-3 zsírsavak Krill olaj szívódnak fel, és sor, hogy a szervezet sejtjei foszfolipid formában. Az omega-3 zsírsavak, kombinálva diéta és a testmozgás, a munka csökkentésével szervezet termelésének a “rossz”, az alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL) és a trigliceridek, és növelik a nagy sűrűségű lipoprotein (HDL) “jó” koleszterin. A magas koleszterinszint és a trigliceridszint is vezethet koszorúér-betegség, a szívbetegség és a stroke.

Támogató, de nem meggyőző kutatások azt mutatják, hogy a fogyasztás az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak csökkenthetik a kockázatot a szívkoszorúér-betegség.

Krill Oil is tartalmaz

Krill olaj is használják, hogy a magas vérnyomás kezelésére, a stroke, a rák, az osteoarthritis, a depresszió és premenstruációs szindróma (PMS), bár magas minőségű vizsgálatokban megfelelő méretű populációk érvényesítése ilyen felhasználások hiányoznak. A betegeknek kell beszélni orvosukkal, mielőtt a Krill Oil bármely feltételt.

Figyelmeztetések által kiadott FDA figyelmét, hogy egyes halak (marlin, tonhal, kardhal) tartalmazhat toxinokat, mint például metil, ami egyes fogyasztók, hogy legyen óvatos hal megszerezni omega-3 zsírsavak. A gyártók a Krill Oil azt sugallják, biztonságosabb lehet az alacsonyabb szennyezőanyag, mint a higany. Az FDA által kiadott ajánlásokat, hogy a nők, akik terhesek vagy terhességet tervez, és kisgyermekek ne egyen több mint 6 dkg halat hetente. Azonban Krill is tartalmazhatnak metil és egyéb szennyező anyagok a tengervíz, bár alacsonyabb a tápláléklánc és tartalmazhat kisebb értékei ilyen anyagok. Egy tanulmány megállapította, hogy Krill betakarított Antarktisz nagy mennyiségben tartalmaz szerves növényvédő szerek. 3

A gyártók a Krill Oil állítják az egyik előnye a Krill Oil több mint Fish Oil, hogy ez nem vezet a halas utóíz, reflux vagy böfögés hal íz, egy gyakori mellékhatása a halolaj. Azonban krill olaj továbbra is vezethet ezek a mellékhatások néhány betegnél.

Az US Food and Drug Administration (FDA) nem kifejezetten ajánlásokat Krill Oil biztonságát és hatékonyságát. Krill Oil minősül étrend-kiegészítő, és nem kell recept. 1,4,5,6,7,8

Krill Oil is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Vegye Krill Oil utasításait pontosan a címkén, vagy az orvos által előírt. Ne vegye nagyobb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Krill Oil nem alkalmazható olyan betegeknél, akiknek a hal vagy rák allergia, vagy talán más típusú tengeri. Vizsgálatok fogékonyság allergiás reakciók Krill Oil még nem fejeződtek be.

Az emberek, akik véralvadási zavarral vagy véralvadásgátlót szed, vagy egyéb gyógyszereket tájékoztatniuk kell az orvosukat meghozatala előtt étrend-kiegészítők.

Hagyja abba Krill Oil legalább két héttel azelőtt, hogy minden ütemezett műtét vagy eljárást.

Lenyelni a Krill Oil kapszulát egészben. Ne szúrja ki, vagy nyissa ki a kapszulát.

Marine olajok, mint például a krill olaj, csak egy része a teljes program a kezelés, amely magában foglalja a diéta, a testmozgás, és a súlykontroll. Kövesse a diéta, gyógyszeres kezelés és a testmozgás rutin nagyon szoros. 1

Lehet, hogy más kábítószerek, hogy kölcsönhatásba Krill Oil. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

Hagyja abba a Krill Oil és sürgősségi orvosi segítség, ha úgy gondolja, hogy túl sokat használják a gyógyszert, vagy ha ezek a jelek az allergiás reakció: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Kevésbé súlyos mellékhatások nagyobb valószínűséggel, és lehet, hogy egyáltalán nem. Beszéljen orvosával, ha bármilyen mellékhatás, ami nem szokványos, vagy különösen zavaró.

Használja Krill Oil utasításait pontosan a címkén, vagy az orvos által előírt. Ne használjon nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Lenyelni a Krill Oil kapszulát egészben. Ne szúrja ki, vagy nyissa ki a kapszulát. Krill olaj is működik a legjobban, ha azt az ételt, bár

Marine olajok, mint a krill olaj csak egy része a teljes program a kezelés, amely magában foglalja a diéta, a testmozgás, és a súlykontroll. Kövesse a diéta, gyógyszeres kezelés és a testmozgás rutin nagyon szoros.

Tárolja Krill Oil szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. Nem fagyasztható.

Ez a lista nem teljes, és más gyógyszerek kölcsönhatásba Halolaj. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával. 1

A gyógyszerész vagy orvos, hogy több információt Krill Oil.

Utolsó frissítés: 2016/01/05 Leigh Anderson, PharmD.