Lamisil

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Használja a Lamisil

Kémiai Osztály: allil-amin

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása terbinafin orális granulátum alatti gyermekek 4 éves kor feletti gombás fertőzések, a fejbőr. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a hatások terbinafin tabletta gyermekek gombás fertőzéseinek körmeit vagy körmök. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor a hatások terbinafin orális granulátum nem végeztek az idős populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Lamisil

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát terbinafin tabletta az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek szükségessé óvatosan kapó betegeknél terbinafin tabletta.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz terbinafin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Lamisil. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betegtájékoztatót. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Terbinafin tabletta bevehető étkezés közben, vagy éhgyomorra. Azonban a legjobb, hogy a terbinafin orális granulátum étellel.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, akkor nagyon fontos, hogy tartsa meg ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek kezdenek, hogy tisztázzuk, vagy ha jobban érzi magát néhány nap után. Mivel a gombás fertőzések nagyon lassú, hogy tisztázzuk, akkor lehet, hogy ezt a gyógyszert, néhány hét vagy hónap alatt. Ha idő előtt abbahagyja a gyógyszer szedését túl korán, a tünetek visszatérhetnek.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok ugyanabban az időben minden nap. Ha segítségre van szüksége a tervezésben a legjobb alkalom arra, hogy a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Ha használja a szóbeli granulátum, akkor megszórjuk a tartalmát egy kanál puding vagy más puha, nem savas élelmiszerek, mint a krumplipüré. Ezt a keveréket azonnal le kell nyelnie rágás nélkül. Ne használjon Almaszósz vagy gyümölcs alapú élelmiszerek. Ha szükség lesz két csomag orális granulátum minden alkalommal, akkor megszórjuk a tartalmát egyaránt csomagok egy kanál vagy két kanál nem savas ételek.

Kerüljük a koffeint (kávé, üdítőital, csokoládé) használata közben ezt a gyógyszert. A terbinafin okozhat koffein marad a szervezetben hosszabb a szokásosnál.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Megfelelő használat terbinafin

Ha kihagyott egy adagot a terbinafin tabletta, pótolja, amilyen hamar csak lehet. Ha a következő szokásos adag kevesebb, mint 4 óra van, várjon addig, hogy használja a gyógyszert, és a kihagyott adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem javulnak, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát. Lehet, hogy ezt a gyógyszert, több hétig vagy hónapig, mielőtt a fertőzés jobb lesz.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hagyja abba a gyógyszer szedését és hívja fel orvosát azonnal, ha van egy bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés, légzési nehézség vagy nyelési, vagy duzzanat a kéz, arc, vagy száját, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Óvintézkedések használat közben Lamisil

Ez a gyógyszer okozhat súlyos májbetegség, beleértve a májelégtelenség. Hagyja abba a gyógyszer szedését és kérdezze meg orvosát azonnal, ha elkezd birtoklás hányinger vagy hányás, sötét vizelet, világos színű széklet, hasi fájdalom, vagy sárga szemek vagy a bőr, míg Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat problémákat ízérzés vagy szaga. Hagyja abba a gyógyszer szedését és tájékoztassa orvosát, ha Ön vagy gyermeke van változás vagy veszteség szaglás, ízérzés megváltozása vagy elvesztése ízlés, rossz étvágy vagy súlycsökkenés.

Lehet depressziós, ha ezt a gyógyszert szedi. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke úgy gondolja, ez a gyógyszer okoz változásokat a hangulat vagy viselkedés. Egyéb tünetek közé tartozik érzés nagyon szomorú, vagy üres, ingerlékenység, étvágytalanság, érdektelenség vagy öröm, nyugtalanság, koncentrálási nehézségek, vagy alvászavar.

Máj problémák lehetnek nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, ha alkoholos italt, amíg ezt a gyógyszert szedi. Akkor ne igyon alkoholos italok, amíg ezt a gyógyszert szedi.

Súlyos bőrreakciók fordulhatnak elő ezzel a gyógyszerrel. Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg orvosát azonnal, ha hólyagosodás, hámlás, vagy mozog a bőr, vörös bőr elváltozások, súlyos akne vagy bőrkiütés, sebek vagy fekélyek a bőrön, vagy láz vagy hidegrázás, amíg Ön vagy gyermeke használja ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Ha lehet, ne az emberek fertőzések. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha úgy gondolja, hogy valamilyen fertőzést vagy ha Ön vagy gyermeke kap egy láz vagy hidegrázás, köhögés vagy rekedtség, a hát alsó vagy oldalsó fájdalom, fájdalmas vagy nehéz vizelés.

Hagyja abba a gyógyszer szedését és azonnal tájékoztassa orvosát, ha Ön vagy gyermeke egy vörös, hámló bőrkiütés vagy szokatlan érzékenysége a bőrnek a nap, hogy vezethet egy kiütés.

Lamisil Side Effects

Lamisil (terbinafin)

Ez a gyógyszer is a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Onychomycosis, köröm terbinafin, itrakonazol, grizeofulvin, Jublia, ciklopirox helyileg, Penlac

Moly Corporis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, mikonazol lokális

Tinea capitis terbinafin, itrakonazol, grizeofulvin, Sporanox, Onmel, Gris-PEG

Külsőleges Candidiasis nystatin helyileg, klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, mikonazol helyileg, Nystop