laronidázt intravénás

Életveszélyes anafilaxiás reakciókról számoltak során egyes betegeknél laronidázt infúziót. Ezért, ha képzi adjuk, megfelelő orvosi támogatást kell rendelkezésre állnia. Betegek beszűkült légzésfunkció vagy akut légúti betegség lehet a kockázata a súlyos akut fellángolása a légúti állapot miatt infúziós reakciók, és szükség van a fokozott ellenőrzés.

Használja a laronidázt

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: Enzyme

Laronidázt csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert képzi, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a laronidázzal vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását laronidázt fiatalabb gyermekeknél, mint 5 éves. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor a hatását laronidázt nem végeztek az idős populációban.

Használata előtt laronidázt

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát laronidázt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad laronidázt. képzi adott tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Azt is, hogy egyéb gyógyszert, hogy tartsa meg attól, hogy a láz vagy megelőzésére allergiás reakciók, mielőtt megkapja az injekciót.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

laronidázzal okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, az arc, a nyelv és a torok, szédülés, lassú vagy szabálytalan szívverés; légszomj, légzési nehézség vagy mellkasi fájdalom vagy szorító érzés miután kap az injekciót.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Helyes használata laronidázt

Mucopolysaccharidosis I. típusú Aldurazyme laronidáz

 vagy csatlakozz a laronidázzal támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben laronidázt

laronidázt Side Effects

laronidázt