leuprolid és noretindron intramuszkuláris, orális

Leuprolid injekció egy szintetikus (mesterséges) hormon, amely hasonló a természetes hormon, amely az agyban termelődik. Ez csökkenti az összeget az ösztrogén a szervezetben, és segít kezelni endometriózis. Noretindron egy szintetikus (mesterséges) progesztin hormon, amely kezelésére használják csontritkulás okozta leuprolid.

Használja a leuprolid és noretindron

leuprolid és noretindron csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert leuprolid és noretindron, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a leuprolid és noretindron vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Lupaneta Pack® a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Lupaneta Pack® nem javallt postmenopausalis nők nem vizsgálták a nők 65 éves és idősebb.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha kapsz leuprolid és noretindron, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt leuprolid és noretindron

Segítségével leuprolid és noretindron bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Segítségével leuprolid és noretindron bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével leuprolid és noretindron bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével leuprolid és noretindron és az alábbiak közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja leuprolid és noretindron, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát leuprolid és noretindron. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

leuprolid és noretindron általában jön egy betegtájékoztató. Olvassa el figyelmesen az és győződjön meg róla, hogy megértette azt, mielőtt megkapta a leuprolid és noretindron. Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Lupaneta Pack® egy készlet, amely két gyógyszert tartalmaz: leuprolid befecskendezés és noretindron tablettát.

Leuprolide injekciót adni, mint egy lövés izomba egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember a kórházban vagy a klinikán. Ez egy hosszú hatású formája (depó) adható havonta vagy 3 havonta egyszer, legfeljebb 6 hónapig tartó kezelés.

Noretindron tablettákat szájon át naponta legfeljebb 6 hónapon belül megkapja a leuprolid injekciót.

A dózis a leuprolid és noretindron különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisokat leuprolid és noretindron. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag leuprolid és noretindron, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy visszatérjen az orvos irodájában a megfelelő időben a leuprolid injekciót. Ügyeljen arra, hogy az összes eseményt.

Helyes használata leuprolid és noretindron

Nem kaphat leuprolid és noretindron, ha terhes, vagy teherbe eshet. Segítségével leuprolid és noretindron közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert (pl membrán spermicid, óvszer spermicid, IUD), hogy tartsa a szerzés terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a leuprolid és noretindron, értesítse orvosát azonnal.

leuprolid és noretindron okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben leuprolid és noretindron.

leuprolid és noretindron okozhatja a csontsűrűség csökken, ami ahhoz vezethet, hogy a csontritkulás vagy a meggyengült csontok. Beszéljen orvosával arról, hogy ez hatással lesz rád.

Hívja fel orvosát azonnal, ha hirtelen látásvesztés, kettős látás, kidülledő szemek, vagy a migrénes fejfájás.

Tájékoztassa orvosát, ha Ön alkoholt fogyaszt rendszeresen, vagy ha dohányzik, vagy használjon dohánytermékek.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Óvintézkedések használat közben leuprolid és noretindron

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

leuprolid és noretindron Side Effects

leuprolid / noretindron

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Endometriózis Lupront, Depo-Provera, a medroxiprogeszteron, Provera, noretindron, Ortho Tri-Cyclen, Sprintec, Ortho Tri-Cyclen Lo, Microgestin Fe 20/01, Zoladex, danazol, TriNessa, Lupront Depot, leuprolid Tri-Sprintec, Gildess Fe 1 / 20, Necon 1/35, Loestrin 24 Fe, etinilösztradiol / noretindron, Mononessa, Camila, Jolivette, goserelin, Ortho Micronor

 vagy csatlakozz a leuprolid / noretindron támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.