leuprolid (intradermalisan, intramuscularisan, subcutan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Mert leuprolid injekció (Eligard®, Lupron® injekció Lupront Depot, Lupront Depot-Ped 1 hónapos vagy 3 hónapos, Lupront Depot-3 hónapos, Lupront Depot-4 hónap, vagy Lupront Depot-6 hó)

Minden csomag leuprolid injekció beteg irányban. Olvassa el az utasításokat, és győződjön meg

Ha megkapja a leuprolid implantátum (Viadur®)

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Különböző márkák nem működik ugyanúgy.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Tárolás

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ezt a gyógyszert kell adni egy fix menetrend. Ha kihagy egy adagot, vagy elfelejtette alkalmazni a gyógyszert, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerésze utasításait.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Az injekció beadása után állítjuk elő, az oldatot kell használni, azonnal, és nem tároljuk. Eligard® belül fel kell használni 30 perccel az összekeverés után, és a Lupron Depot belül fel kell használni 2 órán keverés után.

Dobja használt tűket kemény, zárt tartályban, hogy a tű nem tudja piszkálni keresztül. Tartsuk ezt a tartályt távol gyermekek és háziállatok.