lexiscan

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, Szívműködés

Használja a Lexiscan

Farmakológiai Osztály: adenozin A2a receptor agonista

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását regadenozon injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát regadenozon injekció az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel alacsony a vérnyomása, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél regadenozon injekciót.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Lexiscan

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer tűn keresztül helyezett egyik vénájába.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha elkezd birtoklás bőrkiütés, viszketés, szapora szívverés, szédülés vagy ájulás, légzési nehézség, nyelési, duzzanat a kéz, arc, száj vagy a garat, vagy mellkasi fájdalom, miután megkapta a gyógyszert.

Szívinfarktus, stroke és halál is előfordulhat, miután megkapta ezt a gyógyszert. Győződjön meg róla orvosával, ha bármilyen szív problémák (pl instabil angina vagy szív-érrendszeri instabilitás) előtt van egy szív stressz teszt. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha mellkasi fájdalom vagy diszkomfort, hányinger, fájdalom vagy kellemetlen érzés a karokban, állkapocs, hát vagy nyak, izzadás, vagy hányás.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha használ dipiridamol (Persantine®), mielőtt ezt a gyógyszert. Lehet, hogy abba kell dipyridamollal legalább 2 nappal a vizsgálat előtt, ha lehetséges.

Győződjön meg róla orvosával, ha használ aminofillin vagy teofillin (Theo-24®, Uniphyl®), mielőtt ezt a gyógyszert. Lehet, hogy hagyja abba a aminofillin vagy teofillin legalább 12 órával a vizsgálat előtt.

Ne vegyen semmit, koffeint tartalmaz, legalább 12 órán át, mielőtt ezt a gyógyszert. Ez magában foglalja a gyógyszerek, élelmiszerek, italok és a koffein, mint a kávé, a tea és kóla.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata Lexiscan

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

A radionuklid szívizom perfúzió vizsgálata adenozin, dipiridamol Persantine, regadenozon Adenocard, Adenoscan

A diagnózis és a vizsgálat glukagon, mannit, arginin, L-arginin, GlucaGen, Thyrogen Aplisol, Tubersol, inulin, regadenozon Gastrografin, Lipiodol Ultra Fluide

Óvintézkedések használat közben Lexiscan

Lexiscan Side Effects

Lexiscan (regadenozon)