nemzetközi együttműködési hálózat a tanulmány az emberi bélféreg társfertőzések

Folyamatban lévő klinikai vizsgálatok

Csatlakozzon a hálózat

A nemzetközi együttműködési hálózat számára a tanulmány az emberi bélféreg Co-fertőzések alakult annak érdekében, hogy a klinikai vizsgálatok vizsgáló bélféreg társfertőzések szükséges források biztosítása végleges választ, amely tájékoztatja a közegészségügyi politika kapcsolódó bélférgek programokat.

Egyre több bizonyíték van mind laboratóriumi és klinikai tanulmányok bélféreg fertőzések befolyásolják az immunválaszt, hogy a parenterálisan beadott vakcinák, a fertőző betegségek, autoimmun betegségek és allergiás diathesisek. Humán klinikai vizsgálatok egymásnak ellentmondó eredményeket hoztak a hatását bélféreg fertőzés megszerzésére és súlyosságától sok nem bélféreg fertőzések és más betegségek. Újabban tanulmányokat fonalférgek fertőzések és schistosomiasis rámutattak, hogy a szisztémás (és gyakran krónikus) bélféregfertőzések modulátoraiként a válaszok másodlagos fertőzések.

Válogatott publikációk

Ennek eredményeként, a kutatócsoport végez klinikai vizsgálatok során a hatása bélférgek egyéb fertőző betegségek és a nem fertőző betegségek (például allergiás és autoimmun betegségek) állított össze egy adatbázist végzők ilyen vizsgálatok és működni fog annak, hogy több végleges választ kapcsolódó közötti összefüggés megértése bélféreg fertőzések és más vírusos, bakteriális és protozoon kórokozók, valamint az allergiás és autoimmun betegségek. Ezen túlmenően, a hálózat létrehozására kollektív adatgyűjtési iránymutatások és a szöveti mintavétel és tárolás.

Kapcsolatok

A nemzetközi együttműködési hálózat foglalkozik a következő kérdésekkel

A hálózat a munka felé az alábbi célok

Lásd az Emberi bélféreg Co-fertőzések Klinikai vizsgálatok adatbázisa tájékoztatást az aktuális klinikai vizsgálatokban.

Vagy, hogy egy listát a nyomozók végző klinikai vizsgálatok bélféreg társfertőzések (Microsoft Excel).

theernment létrehozta a bélféreg Co-fertőzések listserv megkönnyítésére az információcserét és ösztönzi kutató együttműködést.

A felhasználók regisztrálni, leiratkozni, és üzeneteket a listán az Archives of bélféreg Co-fertőzés.

Arról, hogy hogyan kell használni a listserv lásd Útmutató az általános felhasználók számára.

A következő kapcsolódó publikációk emberi bélféreg fertőzések és egyidejű fertőzések vagy más betegség folyamatok

Thomas B. Nutman, M.D .; Főnök, bélférgek Immunology szakasz; Laboratóriumi parazitás megbetegedés, theernment; Bethesda, Maryland; tnutman @ theernmenternment

Zvi Bentwich, M.D .; Egyetemi tanár; Head, Center for Emerging Trópusi Betegségek és AIDS; Department of Virology, Ben Gurion Egyetem; Beer Sheba, Izrael; zvibentwich@gmail.com