vizsgáló vakcinák új gyógymódok gonorrhoea

Háttér

Folyamatban lévő kutatások

theernment támogatott kutatók vizsgálják az új módon kezelni, és megakadályozzák a szexuális úton terjedő betegségek (STD) gonorrhoea, amely baktérium által okozott Neisseria gonorrhoeae. A gonorrhea egy közös globális fertőzés, különösen a fiatalok körében korosztály 15-24 év. A baktériumok okozhatnak fertőzést az urogenitális traktus, a végbél és a torok, mind a férfiak és a nők. A betegség elterjedt vaginális, anális vagy orális szex valakivel, akinek kankó. Terhes nők Kankóban át a fertőzést a babák szülés során, ami oda vezethet, hogy komoly egészségügyi problémákat a gyermek számára. A kezeletlen vagy nem megfelelően kezelt gonorrhea megkönnyíthetik a HIV terjedésének, és súlyos szövődmények reproduktív nőknél, mint például a kismedencei gyulladás, méhen kívüli terhesség, és a meddőség.

Idővel, gonorrhea rezisztencia alakult ki antibakteriális szer, amellyel küzdeni a fertőzést. Eredetileg penicillin találták, hogy hatásos a Neisseria gonorrhoeae. De 1980-as években, penicillin és tetraciklin-rezisztens törzsek alakultak ki az Egyesült Államokban, bonyolítja gonorrhoea kezelése. Az 1990 és 2000, fluorokinolonok lett az ajánlott kezelés gonorrhoea fertőzés. 2007-re a megállt a használata ezen gyógyszerek után felügyeleti rendszer érzékeli, hogy a fluorokinolon-rezisztens N. gonorrhoeae magasabb volt, mint 5 százalék között baktériumok mintákban szerte az Egyesült Államokban.

előzetes megállapítások

A nő a gonokokkuszos fluorokinolon rezisztencia, cefalosporin antibiotikumok váltották más antibiotikumokkal, mint az elsődleges kezelés gonorrhea. Cefalosporin-rezisztens gonorrhea még nem alakult ki az Egyesült Államokban, de már látott más országokban jelent potenciális veszélyt a jövőbeli gonorrhea kezelésében. Tény, theernment azonosított gyógyszer-rezisztens gonorrhea sürgető közegészségügyi veszélyt. Kevés antibiotikum lehetőség maradt, hogy egyszerű, jól tanulmányozott, jól tolerálható, és nagyon hatékony.

Következő lépések

Egy theernment támogatott I. fázisú vizsgálatban tanul cefixim cefalosporin antibiotikum kezelésére használják a különböző típusú bakteriális fertőzések. A tanulmány célja, hogy meghatározza a biztonság és optimális adagolását cefixime kezelésére csökkent érzékenységet kankó.

theernment is kutatását támogatja N. gonorrhoeae vakcinaantigénekhez, patogenezise és immunválaszt. theernment támogatott kutatók szerint számos potenciális vakcina antigén és végeztek kezdeti preklinikai fejlesztés vakcinajelöltek célzó több ilyen antigén. Az a felfedezés, hogy a N. gonorrhoeae képez biofilmeket emberben vezetett a felfedezés a célokat egy biofilm elleni vakcina. Végül, a legutóbbi vizsgálatok azt sugallják, hogy a T-sejt-reakciók fontos lehet a védelem a N. gonorrhoeae fertőzés, amely hozamok új irányokat vakcina kutatás.

Referenciák

A 2013ernment / klinikai vizsgálat kimutatta, hogy két új antibiotikum kezelésben már meglévő gyógyszerek injektálható gentamicin kombinált orális azitromicin és szóbeli gemifloxacin kombinálva orális azitromicin sikeresen kezelt gonorrhea fertőzés .; theernment is támogatja N. gonorrhoeae vakcina kutatás. Például theernment támogatott kutatók azonosítottak számos ígéretes vakcina antigének, vagy molekulák, amelyek azonosítják egy molekula, mint idegen a test és stimulálják az immunrendszert, hogy megtámadja azt. Ezek az antigének nélkülözhetetlenek létrehozására vakcinák, és tudósok végeztek kezdeti preklinikai fejlesztése gonorrhoea vakcina jelöltek segítségével néhány ilyen antigéneket.

Monitoring antibiotikum-rezisztencia Neisseria gonorrhoeae és fenntartása a kutatási erőfeszítéseket, hogy új kezelések gonorrhea létfontosságúak leküzdésére ez a fertőzés. theernment elkötelezett a vizsgáló több oldalról, hogy miért N. gonorrhoeae ellenállóak lesznek a jelenlegi kezelések.

theernment hátú kutatók is tanulmányozza a biztonságosságát és hatásosságát egy vizsgálati antimikrobiális gyógyszer által kifejlesztett AstraZeneca, kezelésére gonorrhea. Alanyok vagy megkapja az orális adag a AstraZeneca gyógyszer vagy ceftriaxon, cefalosporin antibiotikum beadott injekció formájában. A nyomozók lesz összehasonlítani a hatékonyságát az új gyógyszer eredményeit ceftriaxonkezelés. A fázis II vizsgálat várhatóan megkötik a korai 2016.

A klinikai vizsgálati szám: NCT01949363, NCT00926796, NCT02257918